DIS IS SERVICE

Over ons
You are here:

DIS is HORECA training

Wil jij ook leren om de beste service te verlenen? Of kan jouw personeel wel een opfriscursus Basisvaardigheden Horeca gebruiken?

Stuur dan even een mailtje naar info@disisservice.nl met de naam van het bedrijf en om hoeveel personen het gaat en dan maken wij een offerte op maat

DIS is Service geeft naast de Basisvaardigheden Horeca cursus ook

    • Team Training
    • Bar training
  • Cocktail workshop

DIS is voor de werknemers

DIS is Service wil niet alleen de beste service leveren aan zijn klanten, maar ook aan zijn DISSERS zelf. Werknemers zijn net zo belangrijk als de klant, want zonder DISSERS geen service en dus geen tevreden klanten. Daarom bij DIS: salaris boven het minimumloon, persoonlijke en informele communicatie en nog belangrijker; DIS zorgt √°ltijd dat je veilig thuis komt! Nooit meer stress over vervoer. Als DIS geen service is.

Bij DIS is iedereen welkom. Jong, oud, veel ervaring, weinig ervaring, of mensen die weinig kans hebben op de arbeidsmarkt. DIS kijkt daar doorheen en biedt iedereen een eerlijke kans om zich te bewijzen en trots deel uit te kunnen maken van het team.
Zo ook een aantal jongeren die na de orkaan in St. maarten niks meer hadden en naar Nederland kwamen. Duarte bood hen de kans om hier meteen aan de slag te kunnen gaan en daardoor hun leven weer stapje voor stapje op te kunnen pakken. Door middel van persoonlijke coaching en professionele horecatraining wordt iedereen klaargestoomd om de beste service te verlenen.

Marketing

Lorem ipsum velit nulla sem at unitas poten ornare felis dolor amet.

Mobile Apps

Glavrida velit nulla sem at unitas poten ornare felis amet sit.